Verslag toernooi Oegstgeest 22 april 2023

Op zaterdag 22 april vond er een uniek biljart-toernooi plaats.  Het betrof een toernooi waarbij leden van de Biljart Academie Oegstgeest gingen spelen tegen leden van de Stichting Parkinson Events.
Het fotoverslag vindt u hier: https://parkinsonevents.nl/foto-impressie-toernooi-oegstgeest/

Rond de klok van 09.30 uur kwamen de eerste deelnemers binnen en onder het genot van een kopje koffie werd er al kennisgemaakt met de tegensanders. In iedere poule waren 5 deelnemers ondergebracht.

De poule wedstrijden werden vlot gespeeld. Dat men hongerig werd van het biljarten bleek wel uit de afname van de lunch.

Broodjes kaas en broodje kroket waren niet aan te slepen. Ook de soep was lekker.

Na  de voortreffelijke lunch werd er weer snel begonnen met de poule wedstrijden.

Uiteindelijk kwamen Koos Touw uit Lisse, Martin Verlaan uit Goes, Rob Stolzenbach uit Vugt en Arie Hus van S.B.C.O. als poule winnaars uit de bus

De finalisten waren Martin Verlaan en Rob Stolzenbach.

In een spannende finale ging Rob met de eer strijken.

Wij willen bij deze de S.B.C.O. bedanken voor hun medewerking aan deze sportieve dag.

Wij hopen dat dit toernooi een inspiratiebron is voor meerdere biljartverenigingen om ook een dergelijk toernooi te organiseren.

Ons motto is “meedoen is belangrijk dan winnen”.

Vergeet 18 oktober niet in je agenda te reserveren. Dan is het 11e Ruud van der Horst biljart toernooi voor spelers met Parkinson.

Namens alle deelnemers,

Ruud

Toevoeging wedstrijdleider, er werd zeer goed gespeeld.

Zowel Martin Verlaan als Rob Stolzenbach, Koos van Touw en Peter Versteeg speelden boven niveau maar ook Kees Ludlage en Aad Lancer hielden hun spel goed vast. Ook wij zijn blij dat iedereen het een geslaagde dag vond.

Nu weer op naar de landsfinaledag van de KNBB 27 Juni in Sportcomplex Merwestein in Nieuwegein.