Bericht van een vrijwilliger….. Harjan Hooijen

Mijn naam is Harjan Hooijen.
Ik ben 68 jaar en woon met mijn vrouw Ria in IJsselstein. Ik biljart al een jaar of 30 en dat doe ik sinds 2014 in de biljartzaal van RCN in Nieuwegein. Eerst nog als lid van BV Poortdijk en later als lid van BV Nieuwegein.
Mijn spelletje is het driebanden (groot en klein).
Waar ik ook lid van een vereniging was… het duurde meestal niet lang of ik was bestuurslid.
Nu ben ik wedstrijdsecretaris van de Woerdense Biljartbond (WBB) en wedstrijdleider bij BV Nieuwegein.
Toen Cees van Schaik mij vroeg of ik iets voor de stichting Parkinsonevents kon betekenen hoefde ik niet lang na te denken. Ik ben beroepsmatig veel met automatisering en internet bezig geweest dus… website bouwen en beheer daarvan!
Op de dag van het 10e Ruud van der Horst biljarttoernooi voor Parkinson patiënten fungeer ik samen met de broer van Cees als wedstrijdleider.
Ik hoop op 17 augustus op een hele gezellige dag met veel gelijkgestemden.
Vergeet niet dat er op 4 juli ook nog een Landsfinale voor Parkinson patiënten wordt georganiseerd door de KNBB. Hieraan wordt o.a. deelgenomen door Ruud van der Horst
( en een 12-tal andere biljartende Parkinson patiënten).
Komt u ze ook aanmoedigen?
Locatie: sportcentrum Merwestein in Nieuwegein.
Aanvang: 10:30 uur
Groet en tot 4 juli en/of 17 augustus
Harjan

Geplaatst in Geen categorie.